Kom och träffa oss på Bostadsrättsmässan 20 - 21 november

Kom och träffa oss på Bostadsrättsmässan 20 - 21 november

Visste du om följande:
Hos oss kan du få råd och hjälp att designa det perfekta motionsrummet för din Bostadsrättsförening - stora som små - från enstaka maskiner till större lösningar.

VI ÄR ETT HELSVENSKT FÖRETAG SOM HAR VARIT TYSTA I ÖVER 30 ÅR…
Orsaken till vår tystnad är att vi har satt små stötdämpare i polyeretan mellan varje viktplatta. Det här gör träningen behagligare både för dig som tränar i maskinen samt för din omvärld. Vi har även dämpande fötter på samtliga maskintyper för att undvika stomljud i resten av motionsrummet. För att ge dig som tränar ett så flexibelt och anpassat träningspass till vad du kan, har behov av och presterar så är våra viktplattor 2,5 kg vardera. Det finns alltså ett tungt skäl till varför vi har lätta viktplattor...

Våra patenterade kamsegment är utformade på ett vis som gör att du får en jämn muskelbelastning. Detta gör att känslan när du tränar är densamma genom hela rörelsen. Det resulterar i att träningseffekten blir maximal.

Har du några frågor innan mässan kontakta oss gärna - annars ses vi där!

Sedan 2016 så levereras samtliga Nordic Gyms träningsmaskiner med ett nytt ergonomiskt viktmagasin.
Det har 2,5 kg viktsteg i magasin upp till 100 kg, 120 kg och uppåt med 5 kg intervall.
Viktetiketten är vinklad för bästa ergonomi.
Samtliga magasin är märkta med kg och pounds.

Vi har upptäckt att våra formulär inte har fungerat sedan en tid tillbaka. Om ni vet med er att ni använt dessa formulär och ej fått svar var vänlig kontakta oss på service@nordicgym.com eller 0278-203 10.

Vi ber om ursäkt om detta orsakat problem för Er.