Raw Motion Knivsta

Raw Motion Knivsta

Svensktillverkade träningsmaskiner av högsta kvalitet. Det är verkligen så, inget snack om det. Jag hade förstått att det var skillnad på maskin och maskin men blev än mer övertygad under mitt besök hos Nordic Gym i Bollnäs. Jag fick förmånen att besöka både tillverkningen av maskinerna i Edsbyn och huvudkontoret i Bollnäs. Jag fick följa tillverkningen och se hela kedjan från att stora metallplåtar förvandlas till färdiga maskiner. Inte en detalj lämnas till slumpen, kontrollen är hög och materialvalen genomtänkta. Att dessutom en handfull personer ansvarar för all montering gör processen fulländad.
http://www.rawmotion.se/
Erik Klockars

Vill du bidra till den fortsatta framgången hos ett bolag som står för nytänkande, kvalité, design och hållbar utveckling? Nordic gym är ett av Sveriges ledande leverantörer av styrketräningsutrustning. För rekrytering till Nordic Gym söker vi nu en säljare till Storstockholm.

Vi har nu börjat leverera träning till Jamaica. Denna gång är det ”Nordic hamstrings” och vår ”Baksida lår”. Nordic gym goes Jamaica!

Vi vill ändra synen på att träna i roddmaskin - För Alltid!